Κριτική του iPhone 12 Pro

Κριτική του iPhone 12 Pro

Η Apple και τα iPhones: Η Ιστορία μιας Επιτυχημένης Σχέσης

Η Apple είναι μια αμερικανική πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας που ειδικεύεται στην ανάπτυξη, την κατασκευή και την πώληση ηλεκτρονικών καταναλωτικών ειδών, λογισμικού και υπηρεσιών. Ιδρύθηκε το 1976 από τον Στιβ Τζομπς, τον Στιβ Βόζνιακ και τον Ρον Γουέιν και έχει γίνει μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στον κόσμο.

Τα iPhones είναι μια σειρά από έξυπνα τηλέφωνα που κατασκευάζονται από την Apple. Το πρώτο iPhone κυκλοφόρησε το 2007 και από τότε έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της εταιρίας. Τα iPhones είναι γνωστά για την καινοτομία τους, την ευκολία χρήσης και την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους.

Η σχέση μεταξύ της Apple και των iPhones είναι μια ιστορία επιτυχίας. Τα iPhones έχουν βοηθήσει την Apple να γίνει μια παγκόσμια δύναμη στον κλάδο της τεχνολογίας και έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα smartphones.

Τι Γίνεται με τα Διαβόητα iPhone 12 Pro;

Το iPhone 12 Pro είναι το αμήχανο μεσαίο παιδί στη σειρά της Apple για το 2020. Υπάρχουν τώρα τέσσερα νέα iPhone για να διαλέξετε. Μπορείτε να έχετε τις ίδιες επιδόσεις και στις τέσσερις συσκευές, και την ίδια ποιότητα οθόνης επίσης, τώρα που τα φθηνότερα iPhone 12 και iPhone 12 Mini διαθέτουν οθόνες OLED και αυξημένη ανάλυση.

Συνήθως, όταν ξοδεύετε λίγο περισσότερα για ένα iPhone, παίρνετε όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά της σειράς. Αλλά ακόμα και στα 1.000 δολάρια, το iPhone 12 Pro δεν σας προσφέρει το σύνολο της advanced τεχνολογίας. Για να αποκτήσετε τα πραγματικά καλά πράγματα – έναν μεγαλύτερο αισθητήρα εικόνας για φωτεινότερες εικόνες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, μια telephoto κάμερα που μπορεί να ζουμάρει περισσότερο καθώς και την τεχνολογία σταθεροποίησης “sensor-shift” της Apple για καλύτερη ποιότητα βίντεο – πρέπει να ξοδέψετε 100 δολάρια παραπάνω και να αποκτήσετε το iPhone 12 Pro Max.

Διαβάστε:  Πως να βρείτε ένα καλό μεταχειρισμένο ή εκθεσιακό iPhone

Το καλύτερο χαρακτηριστικό αυτού του μεσαίου παιδιού, και η αλήθεια είναι ότι δυσκολευόμαστε να το παραδεχθούμε, είναι το lidar. Πρόκειται για την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιούν τα αυτο-οδηγούμενα αυτοκίνητα για να χαρτογραφήσουν άμεσα το περιβάλλον τους και να τα βοηθήσουν να πλοηγηθούν σε πολυσύχναστους δρόμους. Ένας σαρωτής lidar φωτίζει την περιοχή μπροστά του με λέιζερ αόρατα στο γυμνό μάτι, προκειμένου να μετρήσει το βάθος και να κατανοήσει καλύτερα το μέγεθος και το σχήμα των κοντινών αντικειμένων. Η Apple χρησιμοποιεί ήδη σαρωτή lidar στο iPad Pro, αλλά η τεχνολογία περιορίστηκε στη βελτίωση της εμπειρίας επαυξημένης πραγματικότητας.

Δεν θα μπορούσαμε να ενδιαφερθούμε λιγότερο για την τεχνολογία AR σε ένα τηλέφωνο, αλλά ο σαρωτής βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό το σύστημα κάμερας στο iPhone 12 Pro. (Το Pro Max θα διαθέτει επίσης σαρωτή lidar.) Εδώ, επιτρέπει την ταχύτερη αυτόματη εστίαση και τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών πορτραίτου στη λειτουργία Night mode. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Κανένας χρήστης  δεν θα αντιμετωπίζει πλέον το μήνυμα “Δεν υπάρχει αρκετός φωτισμός” όταν τραβάει μια φωτογραφία σε λειτουργία πορτραίτου σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Δεν λειτουργεί τέλεια κάθε φορά, αλλά τα αποτελέσματα είναι συχνά ικανοποιητικά λεπτομερές και πολύχρωμο, με ένα ευχάριστο εφέ θολότητας “bokeh” γύρω από το θέμα. Αν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία πορτραίτου κατά κόρον, όπως εμείς, αυτή είναι η αναβάθμιση που περιμένατε.

Εν κατακλείδι το iPhone 12 pro είναι ένα κινητό με απεριόριστες δυνατότητες το οποίο ασφαλώς έχει αγαπηθεί απ’ τον κόσμο της Apple.

Leave your comment
Comment
Name
Email