Μεταφορές με Μικρό Φορτηγό - Ξεκινήστε Με τους Ειδικούς

Μεταφορές με Μικρό Φορτηγό – Ξεκινήστε Με τους Ειδικούς

Η μετακόμιση μπορεί να είναι μια τόσο συναρπαστική στιγμή και μια εξαιρετική ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα, επομένως είναι απαραίτητο να φτάσετε στο νέο σας χώρο με θετική νοοτροπία. Ακολουθώντας μερικές απλές συμβουλές για Μεταφορές με Μικρό Φορτηγό, μπορείτε να φτάσετε στο νέο σας σπίτι χωρίς άγχος σε χρόνο μηδέν.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ


Προτού ξεκινήσετε να ετοιμάζετε τα πράγματα, είναι καλύτερο να έχετε ένα χρονοδιάγραμμα που να περιλαμβάνει τη λίστα με τις υποχρεώσεις σας για μετακόμιση. Αυτό πιθανότατα θα διαφέρει ανάλογα με το πού μετακινείστε, αλλά είναι ζωτικής σημασίας για την ανακούφιση του στρες. Εάν ετοιμάζετε ένα διαμέρισμα στούντιο, δεν θα χρειαστεί να αφιερώσετε τόσο χρόνο όσο μια οικογένεια που ετοιμάζει ένα ολόκληρο σπίτι. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να έχετε ένα προγραμματισμένο χρονικό πλαίσιο πριν από την έναρξη της διαδικασίας συσκευασίας. Οι μεταφορές με μικρό φορτηγό θα σας καλύψουν.

Η πρώτη εργασία στο πρόγραμμά σας θα πρέπει να είναι να περάσετε από προσωπικά αντικείμενα και να δωρίσετε ό,τι δεν θέλετε, ώστε να μην σπαταλήσετε πολύτιμο χώρο κινούμενου κουτιού σε πράγματα που δεν χρησιμοποιείτε. Αφού προσδιορίσετε όλα όσα παίρνετε μαζί σας, ξεκινήστε με το να πακετάρετε τα αντικείμενα που χρησιμοποιείτε λιγότερο και συνεχίστε μέχρι τα καθημερινά απαραίτητα.

Μία από τις τελευταίες εργασίες στο πρόγραμμά σας θα πρέπει να περιλαμβάνει το φαγητό ή τη δωρεά του φαγητού σας. Τα τρόφιμα δεν ταξιδεύουν καλά και μπορούν να αγοραστούν μετά τη μετακόμισή σας. Μια εβδομάδα περίπου πριν τη μετακόμιση, δοκιμάστε να ολοκληρώσετε ό,τι έχει απομείνει στην κουζίνα σας. Εάν έχετε κονσέρβες ή αποξηραμένα προϊόντα, μπορείτε να τα δωρίσετε, αλλά τα ευπαθή προϊόντα θα πρέπει να πεταχτούν ή να κομποστοποιηθούν.

Διαβάστε:  Ηλεκτρονικό Τσιγάρο: Ανακαλύπτοντας τα Συνηθέστερα Λάθη Ατμίσματος

Αυτό το πρόγραμμα θα φαίνεται διαφορετικό για όλους και δεν πειράζει. Θέλετε να πάτε με τον δικό σας ρυθμό, αλλά βεβαιωθείτε ότι τα έχετε κάνει όλα πριν μετακινηθείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΤΕ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΑΣ


Τώρα που έχετε χαρτογραφήσει το χρονικό πλαίσιο συσκευασίας, η επόμενη εργασία σας είναι να συγκεντρώσετε τις προμήθειες συσκευασίας σας. Τα κινούμενα κουτιά είναι προφανώς κρίσιμα για αυτήν τη λειτουργία, αλλά δεν δημιουργούνται όλα ίσα και το πού να αγοράσετε κινούμενα κουτιά δεν είναι πάντα προφανές.

Θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι τα κουτιά συσκευασίας σας είναι καθαρά, ανθεκτικά και ποικίλλουν σε μέγεθος. Μπορεί να φαίνεται πιο εύκολο να αποκτήσετε όλα τα μεγάλα κουτιά, αλλά έχετε κατά νου τα βαρύτερα αντικείμενα σας. Δεν θα μπορείτε να μεταφέρετε με ασφάλεια ένα μεγάλο κουτί γεμάτο με βαριά αντικείμενα, επομένως τα μικρότερα κουτιά θα σας σώσουν τη ζωή. Τα μεσαία κουτιά σας θα λειτουργήσουν εξαιρετικά για εύθραυστα, αλλά βαριά, αντικείμενα όπως πιάτα, μπολ, κ.λπ.… Τα μεγάλα κουτιά μπορούν να γεμιστούν με μη σπασμένα ελαφριά αντικείμενα. Σε περίπτωση που ψάχνετε για μετακόμιση γκαρσονιέρας, θα χρειαστείτε πλάνο.

Η αγορά ολοκαίνουργιων κινούμενων κιβωτίων και ταινίας συσκευασίας από ένα κατάστημα υλικού, ταχυδρομείο ή κατάστημα αποστολής και ταχυδρομείου είναι ιδανική, αλλά η αγορά ή ο δανεισμός από δεύτερο χέρι μέσω διαδικτυακών πωλητών ή φίλων και συγγενών λειτουργεί επίσης. Μπορείτε ακόμη και να πάτε σε ένα κατάστημα με μεγάλα κουτιά και να ρωτήσετε αν έχουν χαρτόκουτα που μπορείτε να έχετε δωρεάν.

Απλώς βεβαιωθείτε ότι τα κουτιά είναι γερά και καθαρά. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από ένα σπασμένο κουτί την ημέρα της μετακόμισης. Μείνετε μακριά από τα κουτιά των καταστημάτων τροφίμων και ποτών καθώς μπορεί να έχουν έντομα μέσα τους. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κουτιά συσκευασίας από χαρτόνι, μπορείτε να επενδύσετε σε επαναχρησιμοποιήσιμα πλαστικά δοχεία. Αυτά θα σας φανούν χρήσιμα για μελλοντικές μετακινήσεις και θα λειτουργήσουν ως κουτιά αποθήκευσης στο μεταξύ. Η λίστα προμηθειών συσκευασίας θα πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής:

  • Κιβώτια μετακίνησης σε διάφορα μεγέθη
  • Μεγάλος μαρκαδόρος ή ετικετογράφος
  • Ταινία συσκευασίας
  • Ψαλίδι ή διανομέας ταινίας συσκευασίας
  • Περιτύλιγμα με φυσαλίδες, φιστίκια συσκευασίας και εφημερίδα
  • Πετσέτες πιάτων. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να τοποθετήσετε σε κενά διαστήματα στα κουτιά
  • Διαχωριστικά κουτιών
  • Μια ποικιλία μεγεθών συσκευασία πλαστικών σακουλών
  • Κόφτης κουτιού
  • Ένα πανί και καθαριστικό πολλαπλών χρήσεων για να μπορείτε να καθαρίζετε καθώς συσκευάζετε και αποσυσκευάζετε
Διαβάστε:  Συμβουλές SEO για να ενισχύσετε την οργανική σας επισκεψιμότητα

Κοιτάξτε γύρω σας και δείτε τι μπορείτε να πάρετε από δεύτερο χέρι ή να δανειστείτε. Πράγματα όπως το περιτύλιγμα με φυσαλίδες και η συσκευασία φιστικιών μπορούν να αποθηκευτούν από τις ηλεκτρονικές παραγγελίες ή μπορείτε να τα αγοράσετε online (δοκιμάστε να αναζητήσετε και βιοδιασπώμενες επιλογές).

Η συσκευασία διανεμητών ταινίας και φορτηγών χειρός μπορεί να μην είναι απαραίτητη, αλλά θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο και προσπάθεια, επομένως ίσως αξίζει τα επιπλέον χρήματα. Κρατήστε αυτή τη λίστα ή σημειώστε την με οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείτε, ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε ομαλά στο επόμενο μέρος της διαδικασίας συσκευασίας σας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΖΩΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ


Το επόμενο βήμα σε αυτή τη διαδικασία είναι να δημιουργήσετε μια ζώνη συσκευασίας. Είναι καλύτερο να πακετάρετε ένα δωμάτιο τη φορά, αλλά αφήστε στην άκρη αντικείμενα που θα χρειαστεί να χρησιμοποιείτε καθημερινά στα μπάσα γιατί αυτά θα είναι τα τελευταία πράγματα που πακετάρετε. Στη συνέχεια, αρχίστε να μαζεύετε παρόμοια αντικείμενα και τοποθετήστε τα σε ομάδες.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να αρχίσετε να ετοιμάζετε τα πράγματα στο γραφείο σας, το γραφείο σας είναι πλέον η ζώνη συσκευασίας. Για να δημιουργήσετε τη ζώνη σας, θα προσδιορίσετε πρώτα οτιδήποτε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μέχρι την ημέρα της μετακόμισης και θα αφήσετε στην άκρη. Στη συνέχεια, μεταβείτε σε μια περιοχή του δωματίου και ξεκινήστε να ομαδοποιείτε αντικείμενα με βάση το μέγεθος, το βάρος και τη δυνατότητα θραύσης. Σκεφτείτε επίσης την πιθανότητα ενοικίασης φορτηγού στην Αθήνα για μετακόμιση.

Αν ξεκινήσετε με το γραφείο σας, κάτι σαν ένα γυάλινο χαρτοβαράκι θα ήταν μικρό αλλά εύθραυστο. Η οθόνη και ο υπολογιστής σας είναι βαριά και εύθραυστα, αλλά διάφορα είδη γραφείου όπως στυλό, σημειωματάρια, συρραπτικό κ.λπ.… είναι μικρά, ελαφριά και όχι τόσο εύθραυστα. Τοποθετήστε τα αντικείμενα του γραφείου στις αντίστοιχες ομάδες τους και μόλις τελειώσετε με το γραφείο, μετακινηθείτε σε άλλο μέρος του δωματίου και προσθέστε τα στις ομάδες σας.

Διαβάστε:  Συσκευασία πριν την μετακόμιση

Λάβετε υπόψη ότι κάθε ομάδα μπορεί να μην χωράει σε ένα κουτί ή ορισμένες από τις ομάδες σας θα είναι μικρότερες από άλλες. Μην προσθέτετε πράγματα από άλλα δωμάτια, καθώς θα επιμηκύνει τη διαδικασία αποσυσκευασίας.

Leave your comment
Comment
Name
Email