5 λόγοι για να επιλέξετε εμπορικό κατασκευαστή

5 λόγοι για να επιλέξετε εμπορικό κατασκευαστή

Στην εμπορική κατασκευαστική επιχείρηση, η βιομηχανική εμπειρία είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση ενός επιτυχημένου έργου. Οι κατασκευαστές ειδικεύονται σε διαφορετικούς τύπους κατασκευαστικών έργων όπως οικιστικά, εμπορικά, βιομηχανικά και κυβερνητικά. Θα μπορούσατε να προσλάβετε έναν ανάδοχο κατοικιών για να χτίσετε ένα εμπορικό κέντρο; Θα μπορούσατε, αλλά υπάρχει μια τεράστια διαφορά από την άποψη της εμπειρίας, του εξοπλισμού, των υλικών και της εξειδικευμένης εργασίας μεταξύ της κατασκευής ενός ειδικού σπιτιού 2.500 τετραγωνικών και ενός εμπορικού κέντρου 100.000 τετραγωνικών.

Εμπειρία

Ένας εμπορικός κατασκευαστής που κατασκευάζει συνήθως αυτά τα είδη έργων έχει καλύτερη κατανόηση της εμπορικής πλευράς της επιχείρησης. Αυτό το εύρος και το βάθος της εμπορικής εμπειρογνωμοσύνης είναι απαραίτητα για την υποβολή καλύτερων υλικών και δομικών συστάσεων που θα μειώσουν το κόστος κατασκευής και θα μειώσουν τους χρόνους παράδοσης χωρίς να επηρεάσουν την ακεραιότητα του κτιρίου. Έχουν επίσης καλύτερη κατανόηση του τρόπου λειτουργίας της επιχείρησης των πελατών τους και αποφέρουν έσοδα. Για παράδειγμα, ένας εμπορικός κατασκευαστής με εμπειρία στον εξοπλισμό καταστημάτων έχει πλήρη κατανόηση των αναγκών των πελατών από έναν οικοδόμο που δεν διαθέτει τέτοιου είδους εμπειρία. Εξειδικευμένος εξοπλισμός

Η κατασκευή ενός εμπορικού κτιρίου απαιτεί εξειδικευμένα βαριά μηχανήματα, όπως εκσκαφείς, φορτωτές, ελαφρούς πύργους και ανελκυστήρες. Η χρήση μεγάλου εξοπλισμού απαιτείται όχι μόνο για την κατασκευή εμπορικής εγκατάστασης, αλλά χρειάζονται εξειδικευμένους χειριστές. Ένας εργολάβος που κατασκευάζει συνήθως εμπορικές εγκαταστάσεις διαθέτει τους πόρους, τον εξοπλισμό και το εργατικό δυναμικό για να προγραμματίσει τον κατάλληλο εξοπλισμό για τη δουλειά τη σωστή στιγμή.

Δομικά υλικά εμπορικής ποιότητας

Η εμπορική κατασκευή απαιτεί επίσης τη χρήση ειδικών και εμπορικών οικοδομικών υλικών για το εργοτάξιο, τον φάκελο, την αποχέτευση και την οροφή. Ο εμπορικός εργολάβος θα επιλέξει τα καλύτερα υλικά για το έργο, ανάλογα με τον τύπο της εγκατάστασης που κατασκευάζουν. Για παράδειγμα, ένα κτίριο μπορεί να απαιτεί ακουστικά στοιχεία για τις οροφές και τους τοίχους για τη μείωση του επιπέδου θορύβου στην εγκατάσταση, όπως σε εστιατόριο, σχολικό αμφιθέατρο ή ξενοδοχείο συνεδριακό κέντρο. Άλλες επιλογές για παράθυρα, δάπεδα και φωτιστικά επαγγελματικής ποιότητας θα απαιτήσουν επίσης την εμπειρογνωμοσύνη ενός εμπορικού κατασκευαστή που μπορεί να αξιοποιήσει τις υπάρχουσες σχέσεις προμηθευτών για να αποκτήσει τα οικοδομικά υλικά που θα είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση της εργασίας εγκαίρως και εντός προϋπολογισμού.

Διαβάστε:  Η Κέρκυρα κι οι Ομορφιές της

Ένα εμπορικό κατασκευαστικό έργο είναι μια τεράστια και πολύπλοκη επιχείρηση που απαιτεί τη χρήση δεκάδων ειδικευμένων εργαζομένων σε διαφορετικά διαστήματα για την ολοκλήρωση της εργασίας. Χωρίς εκτεταμένη εμπειρία στην εμπορική κατασκευή, ένας ανάδοχος ενδέχεται να μην έχει τους πόρους ή τις σχέσεις που απαιτούνται για την εργασία, γεγονός που μπορεί να κλιμακώσει το κόστος κατασκευής και να οδηγήσει σε καθυστερήσεις παράδοσης.

Χαμηλότερο κόστος κατασκευής

Υπάρχει επίσης μια οικονομική πτυχή που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Ένας έμπειρος εμπορικός εργολάβος θα μπορεί επίσης να προσφέρει χαμηλότερο κόστος κατασκευής. Γιατί; Όπως και στην κατασκευή κατοικιών, ένας εμπορικός εργολάβος λαμβάνει συνήθως ένα δάνειο κατασκευής για τη χρηματοδότηση του κτιρίου. Όταν ένας εργολάβος παίρνει τραπεζικό δάνειο για να ξεκινήσει ένα εμπορικό κατασκευαστικό έργο, η προηγούμενη εμπειρία στην ολοκλήρωση παρόμοιων έργων είναι απαραίτητη για πιο ευνοϊκούς όρους δανείου. Ένας ανάδοχος χωρίς ιστορικό επιτυχίας στην ολοκλήρωση εμπορικών έργων είναι υψηλότερος κίνδυνος για τον δανειστή. Το κόστος του κατασκευαστικού έργου πιθανότατα θα είναι υψηλότερο λόγω υψηλότερου κόστους δανείου.

Leave your comment
Comment
Name
Email