Ποιοι Είμαστε

Τι προσφέρουμε ;

Μέσα από το Go Famous προβάλλονται εκατοντάδες επιχειρήσεις και επαγγελματίες που προσφέρουν υπηρεσίες ομορφιάς και περιποίησης. Διαβάστε κριτικές, μάθετε τα πάντα για το προφίλ του κάθε επαγγελματία και επιχείρισης και κλείστε το ραντεβού σας!

Στο Go Famous θα βρείτε την απόλυτη παρουσίαση των καλύτερων εταιρειών και επαγγελματιών στην Ελλάδα. Κάθε καταχώριση που θα διαβάζετε ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μπορεί και καθημερινά. Θα βρείτε πολλές πληροφορίες για τον κάθε επαγγελματία και εταιρεία και πολλές κριτικές για να συλλέξετε πληροφορίες πριν την τελική σας επιλογή. Αυτό που κάνει μοναδικό το Go Famous είναι οι συνεντεύξεις, τα μυστικά και tips που σας προσφέρουμε αλλά και οι συχνές ανανεώσεις του κάθε προφίλ για να είστε πάντα ενήμεροι για τις προσφορές.

Features

Πως μπορώ να προβληθώ στο Go Famous ;

Το Go Famous προβάλλει ιδανικά εταιρείες και επαγγελματίες ομορφιάς σε όλη την Ελλάδα!

Απλή Προβολή

Μπείτε δωρεάν στο Go Famous με μια μικρή περιγραφή και ένα Email ως στοιχείο επικοινωνίας.

Προβεβλημένη Προβολή

Μια εξαιρετική λύση όπου εμφανίζεστε στα πρώτα αποτελέσματα της κατηγορίας σας με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας και την ιστοσελίδα σας.

All Star Go Famous

Γίνε διάσημος/η μέσα από το Go Famous. All Star προφίλ με όλα τα προνόμια που μπορείτε να έχετε. Προβληθείτε αποτελεσματικά με πολλούς και διάφορους τρόπους.