Πώς να επιλέξετε τον καλύτερο θεραπευτή μασάζ;

Πώς να επιλέξετε τον καλύτερο θεραπευτή μασάζ;

Από τον πόνο στη πλάτη έως τους πονοκεφάλους μέχρι την αντιμετώπιση διαφόρων αθλητικών τραυματισμών, η βοήθεια ενός θεραπευτή μασάζ μπορεί να είναι μια ανεκτίμητη λύση σε κάθε είδους προβλήματα. Υπάρχουν πολλοί θεραπευτές μασάζ και η επιλογή του καλύτερου θα πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Αλλά πώς επιλέγετε τον καλύτερο θεραπευτή μασάζ; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε!

Ακολουθούν ορισμένα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αναζήτηση ενός θεραπευτή μασάζ:

Σκεφτείτε τι είδους μασάζ ειδικεύονται και ποιες είναι οι ανάγκες σας

Πριν επιλέξετε έναν θεραπευτή, σκεφτείτε ποιες είναι οι ανάγκες σας. Θέλετε ανακούφιση από πόνους; Θέλετε να πάτε και απλά να χαλαρώσετε και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας; Θέλετε έναν ειδικό μυών να σας βοηθήσει με ένα χρόνιο πρόβλημα; Ή θέλετε έναν γενικό που μπορεί να σας κάνει ένα μασάζ ολόκληρου του σώματος, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα; Αφού εξετάσετε τι χρειάζεστε, το επόμενο βήμα είναι να αναζητήσετε έναν θεραπευτή μέσα από το Go Famous που ειδικεύεται στον τύπο θεραπείας που θέλετε.

Διαβάστε τις κριτικές τους

Οι διαδικτυακές κριτικές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε τι λένε οι άνθρωποι για μια συγκεκριμένη επιχείρηση. Λάβετε όμως υπόψη σας, μερικές φορές μπορεί να βρείτε μία ή δύο αρνητικές κριτικές για το ίδρυμα, ή ένα μέλος του προσωπικού του, και θα μπορούσατε ενδεχομένως να χάσετε μια υπέροχη τοπική υπηρεσία μασάζ. Να έχετε λοιπόν ανοιχτό μυαλό όταν διαβάζετε κριτικές. Συνιστάται επίσης να συγκρίνετε κριτικές διαφορετικών θεραπευτών, ώστε να μπορείτε να προσδιορίσετε αυτό που λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Ζητήστε τα προσόντα και την εμπειρία τους

Ένας καλός θεραπευτής μασάζ θα έχει τουλάχιστον κάποια προσόντα. Μπορεί να υπάρχουν και άλλες αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις, αλλά θα πρέπει να ελέγξετε εάν ο θεραπευτής έχει προσόντα και όχι μόνο πιστοποιητικό εργαστηρίου. Η φυσιολογία και η ανατομία αποτελούν μεγάλο μέρος της προπόνησης ως γνώση του σκελετικού συστήματος, του μυϊκού συστήματος και των λειτουργιών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην ποιότητα του μασάζ. Η εμπειρία του θεραπευτή είναι εξίσου σημαντική, οπότε μην ξεχάσετε να το εξετάσετε επίσης. Επιθεωρήστε την καθαριότητα των εγκαταστάσεων ή εάν προτιμάτε έναν θεραπευτή μασάζ κατ οίκον επιλέξτε έναν που προσφέρει αυτό ίσως το πιο σημαντικό από όλα. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε το πρώτο άτομο που έχει δει αυτός ο θεραπευτής σήμερα. Ρίξτε μια ματιά στα χέρια τους όταν τα συναντήσετε. Δείτε αν τα νύχια τους είναι βρώμικα. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι ο θεραπευτής πλένει τα χέρια του πολύ καλά πριν και μετά την παρακολούθηση σε κάθε πελάτη. Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε την καθαριότητα των χώρων. Κοιτάξτε τα σεντόνια που χρησιμοποιούνται για το τραπέζι μασάζ. Μπορείτε να δείτε λεκέδες; Είναι τα φύλλα τσαλακωμένα; Εάν ένας θεραπευτής δεν νοιάζεται για τον εαυτό του ή το περιβάλλον στο οποίο εργάζονται, τότε δεν είναι καλός θεραπευτής για εσάς!

Να είστε πρόθυμοι να πληρώσετε μια δίκαιη τιμή

Τέλος, να είστε πρόθυμοι να πληρώσετε ένα δίκαιο τίμημα. Για αυτό, θα πρέπει να αναζητήσετε έναν θεραπευτή που σας χρεώνει εντός του προϋπολογισμού σας. Ρωτήστε εάν ο θεραπευτής προσφέρει εκπτώσεις ή κάποια ειδικά πακέτα, αλλά λάβετε υπόψη ότι αυτό που πληρώνετε είναι αυτό που παίρνετε. Επίσης, ελέγξτε αν ο θεραπευτής παίρνει μετρητά, πιστωτική κάρτα ή επιταγή. Παραμείνετε στον πιο άνετο τρόπο πληρωμής σας. Η εύρεση του καλύτερου θεραπευτή μασάζ μπορεί να είναι μια πρόκληση. Ωστόσο, μόλις βρείτε τον κατάλληλο για εσάς, θα προετοιμαστείτε για καταπληκτικά μασάζ!

Leave your comment
Comment
Name
Email