Εξαρτήματα για Ραφιέρες και Βιβλιοθήκες

Τα ράφια είναι απαραίτητα σε κάθε σπίτι. Είναι ιδανικά για την οργάνωση του σπιτιού σας και την προβολή διακοσμητικών, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως επιπλέον αποθηκευτικός χώρος. Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερα στα ράφια από το να τοποθετείτε απλώς πράγματα σε αυτά! Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αξεσουάρ ραφιών για να κάνετε τα ράφια σας πιο λειτουργικά και κομψά. Ακολουθεί μια λίστα με ιδέες για μερικούς εύκολους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ράφια σας:

Βιβλιοστάτες

Οι βιβλιοστάτες χρησιμοποιούνται για να συγκρατούν τα βιβλία στη θέση τους στα ράφια. Οι βιβλιοστάτες διατίθενται σε πολλά διαφορετικά σχήματα και μεγέθη και μπορεί να είναι κατασκευασμένοι από μέταλλο, ξύλο, πλαστικό ή ακόμη και πέτρα. Οι βιβλιοστάτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ράφια ή τραπέζια.

Βιβλιοστάσια

Το Sticky tack είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που πρέπει να έχετε στη βιβλιοθήκη σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάρτηση φωτογραφιών, καρτών και άλλων διακοσμήσεων καθώς και για την ανάρτηση αφισών, πινάκων και άλλων διακοσμητικών στους τοίχους.

Το αυτοκόλλητο καρφί είναι επίσης καλό για την ανάρτηση χάρτινων φαναριών στη βιβλιοθήκη σας. Αν θέλετε λίγο επιπλέον φωτισμό στο δωμάτιο, τότε το αυτοκόλλητο καρφί μπορεί να είναι η απάντηση!

Παρόλο που μπορεί να μην φαίνεται όμορφο με την πρώτη ματιά (αφήνει σημάδια στους τοίχους σας), αυτός ο τύπος φωτιστικού φαίνεται πολύ πιο όμορφος από εκείνους τους άσχημους σωλήνες φθορισμού που βρίσκονται συνήθως στα περισσότερα υπόγεια/υπόγεια/υπόγεια τα οποία χρησιμοποιούνται μόνο για αποθηκευτικούς σκοπούς (φευ!). Θα μπορούσατε ακόμη και να το χρησιμοποιήσετε για να κρεμάσετε μικρά αντικείμενα όπως βάζα ή αγαλματίδια, αν αισθάνεστε δημιουργικοί!

Διαβάστε:  Οι υπάλληλοι που παραιτούνται δεν είναι ο εχθρός σας

Αγκίστρια τοίχου

Οι γάντζοι τοίχου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρεμάσετε πετσέτες, παλτά και άλλα αντικείμενα στον τοίχο. Κυκλοφορούν σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρώματα, ώστε να μπορείτε να βρείτε ένα που να ταιριάζει με τη διακόσμησή σας. Οι γάντζοι τοίχου είναι επίσης χρήσιμοι για να κρεμάσετε πράγματα όπως καπέλα ή κασκόλ κοντά σε εισόδους όπου οι άνθρωποι μπαίνουν και βγαίνουν συχνά από το σπίτι σας.

Διακοσμητικός δίσκος

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν διακοσμητικό δίσκο για να κρατάτε μικρά αντικείμενα. Για παράδειγμα, μπορείτε να τοποθετήσετε σε αυτόν τα αγαπημένα σας κοσμήματα και αξεσουάρ ή να τον χρησιμοποιήσετε ως αποθηκευτικό χώρο για κλειδιά, κέρματα και άλλα αντικείμενα.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν δίσκο ως βάζο για λουλούδια ή κεριά (ή και τα δύο!). Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε το ράφι σας να φαίνεται πιο κομψό και ολοκληρωμένο.

Και τέλος, αν θέλετε να προσθέσετε λίγο χρώμα και προσωπικότητα στα ράφια σας χωρίς να καταλαμβάνουν πολύ χώρο, δοκιμάστε να τοποθετήσετε φωτογραφίες στους δίσκους! Μια εταιρεία κατασκευής πλαστικών, πραγματοποιεί όλη την διαδικασία από την αρχή ως το τέλος.

Δίσκος για διακοσμητικά αντικείμενα

Ένας δίσκος για διακοσμητικά αντικείμενα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να εκθέσετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα. Μπορείτε να τον φτιάξετε από κάθε είδους ανακυκλωμένο υλικό, όπως παλιά ξύλινα κουτιά ή ακόμη και κονσερβοκούτια.

Το καλύτερο πράγμα σχετικά με αυτό το έργο είναι ότι θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους: ως δίσκο για την τοποθέτηση αντικειμένων πάνω σε ράφια ή ως το ίδιο το ράφι!

Ανακυκλωμένα υλικά

Αν έχετε παλιές πετσέτες τσαγιού ή κουβέρτες, προτείνουμε να τις χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε ένα διακοσμητικό ράφι. Το καλύτερο πράγμα σχετικά με αυτό το είδος ραφιού είναι ότι μπορεί να κατασκευαστεί με ύφασμα που δεν είναι πολύ χοντρό, οπότε θα είναι εύκολο να κρεμαστεί στον τοίχο χωρίς να απαιτείται πρόσθετη στήριξη.

Διαβάστε:  Έξι συμβουλές για να επιλέξετε τη σωστή υπηρεσία σε ιδιωτικές μεταφορές

Βάζα και μπουκάλια

Τα βάζα και τα μπουκάλια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την έκθεση λουλουδιών, φυτών και άλλων διακοσμητικών αντικειμένων. Χρησιμοποιούνται επίσης για την αποθήκευση μικρών αντικειμένων, όπως κοσμήματα ή άλλα αξεσουάρ. Τα βάζα και τα μπουκάλια διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων και μεγεθών, από απλούς κυλίνδρους που είναι ζωγραφισμένοι με αφηρημένα μοτίβα έως περίτεχνους πολυελαίους από εκατοντάδες κρύσταλλα που κρέμονται από μεταλλικές αλυσίδες.

Τα βάζα είναι συνήθως κατασκευασμένα από γυαλί ή πηλό- ωστόσο, ορισμένα μπορεί να είναι κατασκευασμένα από πλαστικό, αν είναι σχεδιασμένα μόνο για χρήση σε εσωτερικούς χώρους (ενώ τα γυάλινα βάζα δεν θα άντεχαν στα στοιχεία της φύσης). Τα μπουκάλια είναι συνήθως κατασκευασμένα από γυαλί, αλλά ορισμένα μπορεί να είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι (όπως αυτά που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση κρασιού).

Δείτε τη λίστα με τα αξεσουάρ για τα ράφια

Για να κάνετε το σπίτι σας πιο όμορφο, μπορείτε επίσης να πάρετε μαζί σας: δείτε τον κατάλογο των αξεσουάρ για τα ράφια. Αν είστε εταιρεία και θέλετε να βρείτε εταιρεία για Plastic – Castor wheels, τότε πραγματοποιήστε ανάλογη αναζήτηση.

  • Οι κρεμάστρες βιβλίων χρησιμοποιούνται για να κρεμάσετε βιβλία και άλλα αντικείμενα σε ένα ράφι. Διαθέτουν αυτοκόλλητη πλάτη που κολλάει στην επιφάνεια, ώστε να αφαιρούνται εύκολα όταν δεν τις χρειάζεστε. Κυκλοφορούν σε διάφορα μεγέθη, σχήματα και χρώματα, ώστε να ταιριάζουν με κάθε στυλ διακόσμησης!
  • Τα αυτοκόλλητα καρφιά χρησιμοποιούνται ως εναλλακτική λύση σε σχέση με τις βίδες ή τα καρφιά όταν στερεώνονται κορνίζες ή άλλα ελαφριά αντικείμενα σε τοίχους ή ντουλάπια, επειδή δεν αφήνουν τρύπες πίσω τους όταν αφαιρούνται αργότερα (για παράδειγμα αν κάποιος θέλει να κατεβάσει το έργο τέχνης του μωρού του).
Διαβάστε:  Γιατί να Επιλέξετε Ιδιωτικές Μεταφορές όταν Πρόκειται για το Ταξίδι σας;

Συμπερασματικά

Αυτός είναι ένας σύντομος κατάλογος αξεσουάρ ραφιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε τα ράφια σας. Υπάρχουν πολλές περισσότερες ιδέες εκεί έξω, οπότε μη διστάσετε να τις εξερευνήσετε!

Leave your comment
Comment
Name
Email