Συμβουλές και κόλπα για τη μεταφορά συσκευασίας

Συμβουλές και κόλπα για τη μεταφορά συσκευασίας

Η συσκευασία του σπιτιού σας για μετακόμιση μπορεί να είναι αγχωτική και χρονοβόρα. Με μερικές έξυπνες συμβουλές συσκευασίας, η διαδικασία μετακόμισης μπορεί να απλοποιηθεί και να είναι αποτελεσματική. Δείτε τη λίστα με τις κορυφαίες συμβουλές και κόλπα συσκευασίας και νιώστε προετοιμασμένοι για το μεγάλο πακέτο!

Συμβουλές και κόλπα για τη μεταφορά συσκευασίας – Η απόλυτη λίστα

Αγοράστε όλα τα αναλώσιμα σας πριν ξεκινήσετε τη συσκευασία Αν δεν προσλάβετε μια μεταφορική εταιρεία στην Αθήνα πλήρους υπηρεσίας που θα κάνει τα πάντα για εσάς, θα χρειαστείτε: Κουτιά διαφόρων μεγεθών (μην ξεχνάτε τα μικρά κουτιά – δεν μπορείτε να τα βάλετε όλα σε μεγάλα!)

Στιβαρή ταινία συσκευασίας

Δείκτες Λαστιχάκια Υλικά συσκευασίας όπως εφημερίδα, περιτύλιγμα με φυσαλίδες, χαρτομάντιλο ή συσκευασία φυστικιών Προαιρετικό: πλαστικό περιτύλιγμα (ιδανικό για το τύλιγμα μεγάλων συρταριών συρταριών κλειστά για μεταφορά) Αποθέστε χαρτόκουτα με λαβές Αυτά είναι πολύ πιο εύκολο να σηκωθούν. Εάν δεν έχετε ήδη κουτιά συσκευασίας χωρίς λαβές, είναι εύκολο να τα φτιάξετε μόνοι σας.

Δείτε παρακάτω για μια συμβουλή συσκευασίας DIY:

Απλώς σχεδιάστε δύο ορθογώνια, περίπου τέσσερα ίντσες μήκος και δύο ίντσες ύψος, στις αντίθετες πλευρές κάθε κουτιού. Κόψτε τα ορθογώνια με ένα κουτί κουτιού και voila – στιγμιαίες λαβές. Τοποθετήστε τις λαβές σας οπουδήποτε αισθάνεστε πιο άνετα για εσάς, αλλά προσέξτε να μην κόψετε πολύ κοντά στην κορυφή του κουτιού, καθώς αυτό θα κινδυνεύσει να σκίσει το χαρτόνι όταν σηκώνετε το κουτί.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν επίσης να είναι χρήσιμα – εάν η γειτονιά σας διαθέτει ομάδα στο Facebook, ξεκινήστε δημοσιεύοντας εκεί. Μπορείτε επίσης να ρωτήσετε εάν διατίθενται επιπλέον κουτιά σε επιχειρήσεις όπως παντοπωλεία, γραφεία, καταστήματα ποτών – τα κουτιά τους είναι καθαρά και έχουν τέλειο μέγεθος για τη συσκευασία γυάλινων σκευών – ή ακόμα και στο τοπικό σας κέντρο ανακύκλωσης.

Διαβάστε:  Μεταφορές Μετακομίσεις Νέα Φιλαδέλφεια

Ενημερώστε τους φίλους, τους γείτονες και άλλους στην κοινότητά σας ότι πρόκειται να αρχίσετε να μαζεύετε πακέτα – κάποιος από τον κύκλο σας μπορεί να περιμένει την ευκαιρία να διαθέσει μια ποσότητα προμηθειών από τη δική του πρόσφατη κίνηση. Ελέγξτε πολυκατοικίες ή κοιτώνες κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου μετακίνησης, συνήθως το καλοκαίρι.

Εάν η ευκολία είναι περισσότερο προτεραιότητα από την τιμή, μπορείτε να αγοράσετε κουτιά σε καταστήματα ειδών γραφείου, οικιακά καταστήματα, τοποθεσίες λιανικής αποστολής ή διαδικτυακά. Συμβουλή συσκευασίας: Μην χρησιμοποιείτε κουτιά που είναι σκισμένα, υγρά ή με άλλο τρόπο εξασθενημένα. Ελέγξτε τις ραφές, όπου τα κουτιά τείνουν να φθείρονται πρώτα. Η μετακόμιση στην Αθήνα μπορεί να γίνει με την βοήθεια επαγγελματιών.

Μην ανησυχείτε για τις υπάρχουσες ετικέτες ή τα γράμματα στα κουτιά. αυτά μπορούν εύκολα να καλυφθούν με τις δικές σας ετικέτες όταν επισημαίνετε κάθε κουτί. Ετικέτα τα κουτιά σας ανά δωμάτιο κατά τη συσκευασία Μια από τις καλύτερες και ευκολότερες συμβουλές συσκευασίας για μετακόμιση είναι η επισήμανση κάθε κουτιού μόλις το γεμίσετε. Αυτό θα διευκολύνει τη συσκευασία, τη φόρτωση, την εκφόρτωση και την αποσυσκευασία. Μπορεί επίσης να θέλετε να κάνετε απογραφή των περιεχομένων κάθε κουτιού σε ξεχωριστό φύλλο χαρτιού. Δημιουργήστε ένα αντίγραφο του χαρτιού και κολλήστε ένα στο κουτί.

Κρατήστε το άλλο αντίγραφο σε ένα φάκελο που μπορείτε να ελέγξετε μετά τη μετακίνησή σας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα στοιχεία σας.

Πώς να συσκευάσετε κουρτίνες και χαλιά

Κοστίζει λίγο, αλλά αν πάτε τις κουρτίνες και τα χαλιά σας σε καθαριστικό, θα τα τυλίξουν σε πλαστικό και χαρτί μετά τον καθαρισμό. Αυτό θα διευκολύνει την κίνηση και την καθαριότητα. Εάν δεν έχετε την πολυτέλεια να καθαρίσετε τις κουρτίνες και τα χαλιά σας, διατηρήστε τα χωρίς ρυτίδες διπλώνοντας κατά μήκος, τοποθετώντας τα πάνω σε μια κρεμάστρα με επένδυση και στερεώνοντάς τα με ασφάλεια πριν τα μεταφέρετε σε κουτιά ντουλάπας και όχι σε κανονικά κιβώτια.

Διαβάστε:  Πως να οργανώσω μια μετακόμιση βήμα προς βήμα

Οι κουρτίνες μπορούν επίσης να διπλωθούν και να τοποθετηθούν σε πλαστικές σακούλες και στη συνέχεια να συσκευαστούν σε ένα κουτί με επένδυση καθαρού χαρτιού. Για να συσκευάσετε μόνοι σας χαλιά και χαλιά, σκουπίστε με ηλεκτρική σκούπα και καθαρίστε τα, στη συνέχεια τυλίξτε τα και δέστε τα με σχοινιά. Τα ρολά χαλιών αποτρέπουν το τσαλάκωμα και διευκολύνουν τη συσκευασία και τη μεταφορά.

Leave your comment
Comment
Name
Email