Οι πιο καινοτόμες συσκευές κουζίνας του 2022

Οι πιο καινοτόμες συσκευές κουζίνας του 2022

Το 2022 υπόσχεται να είναι μια πολύ πλούσια χρονιά όσον αφορά τις οικιακές συσκευές. καινοτομία, τεχνολογία, αισθητική και πολυλειτουργικότητα, αλλά και ευκολία χρήσης και δυνατότητα εξατομίκευσης. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των πρωταγωνιστών των οικιακών συσκευών και όλων των χώρων σε αναζήτηση του σωστού συνδυασμού απόδοσης και σχεδιασμού. Υπάρχουν τέσσερις από τις πιο σημαντικές εντοιχισμένες συσκευές, εστίες, φούρνος, πλυντήριο πιάτων και ψυγείο που προορίζονται να γίνονται όλο και περισσότερο οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της καθημερινής οικιακής ζωής, επειδή μπορούν να βελτιώσουν και να εμπλουτίσουν τον χώρο της κουζίνας. Και σε πολλές περιπτώσεις, το σαλόνι επίσης.

Ακολουθεί μια λεπτομερής ανασκόπηση των πιο καινοτόμων συσκευών κουζίνας του 2022, συμπεριλαμβανομένων νέων εισαγωγών και εικονιδίων τεχνολογίας που έχουν γράψει την ιστορία της σειράς προηγμένων προϊόντων.

ΦΟΥΡΝΟΣ

Χάρη στα ηλεκτρονικά που εξελίσσονται συνεχώς και τις λειτουργίες που πολλαπλασιάζονται ορατά και εδώ είναι ότι τα πραγματικά λειτουργικά συστήματα ελέγχουν κάθε πρόγραμμα με μεγάλη ευκολία. Η εισαγωγή του ατμού έχει πλέον γίνει σχεδόν ένα πρότυπο και η μαγειρική είναι προορισμένη να κατακτήσει όλο και περισσότερους λάτρεις της μαγειρικής.

Electrolux

Προσφέρει φούρνους που συνδυάζουν ατμό, υγρασία και ζέστη και ενισχύουν πλήρως τη γεύση του φαγητού. Τα μοντέλα Pro διαθέτουν 16 λειτουργίες μαγειρέματος, συμπεριλαμβανομένων 1 SousVide και 4 ατμού (25%, 50%, 80% και 100% ατμού) καθώς και 9 ειδικές λειτουργίες για το ψήσιμο ψωμιού, μαρμελάδων ή κατεψυγμένων τροφίμων ή την προετοιμασία γιαουρτιού. Ο χώρος μαγειρέματος είναι πολύ μεγάλος (InfiniSpace), διαθέτει αισθητήρα υγρασίας και υπάρχουν πολλές λειτουργίες που απλοποιούν τη ζωή στην κουζίνα, όπως Heat & Hold (έτοιμο για σερβίρισμα), Set & Go (set and go), VarioGuide (με περισσότερα από 220 προκαθορισμένες συνταγές) ή τη λειτουργία Cook Extension.

Διαβάστε:  Μεταφορές Μετακομίσεις Νέα Φιλαδέλφεια

Fulgor Milan

Μια σειρά από πρακτικούς φούρνους από ανοξείδωτο χάλυβα, κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων και με ενεργειακή κλάση A+. Χάρη στη δυνατότητα ρύθμισης της θερμοκρασίας έως τους 350°, μπορείτε να μαγειρέψετε μια πίτσα στο σπίτι, με εκπληκτικά και πολύ επαγγελματικά αποτελέσματα. Το λειτουργικό σύστημα “Creactive” συνδέει την υπερτεχνολογία με την εξαιρετική απλότητα, μέσω μιας νέας διαισθητικής, πολυλειτουργικής οθόνης και με προσαρμόσιμες συνταγές, είναι στην πραγματικότητα δυνατό να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο με ένα απλό άγγιγμα.

Gaggenau

Οι φούρνοι Gaggenau είναι εξοπλισμένοι με ένα καινοτόμο σύστημα μαγειρέματος κενού που συνδέει τον φούρνο CombiVapore της σειράς 400 με το ειδικό συρτάρι κενού. Χάρη στο μαγείρεμα σε σταθερή χαμηλή θερμοκρασία μεταξύ 50°C και 95°C, το φυσικό άρωμα κάθε φαγητού διατηρείται και μπορείτε να βασιστείτε στο εξαιρετικό μαγείρεμα. Κατά τη σφράγιση στο πρωτοποριακό συρτάρι (μέσα στις συγκεκριμένες σακούλες κενού) τα συστατικά στερούνται επίσης αέρα, διατηρώντας τα θρεπτικά συστατικά, τις βιταμίνες και τα μέταλλα τους.

Το συρτάρι κενού είναι συμπαγές, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα και τοποθετημένο πίσω από γυάλινη πρόσοψη. Εκτός από την ηλεκτρική σκούπα, οι φούρνοι της Σειράς 400 σάς επιτρέπουν επίσης να μαγειρεύετε στον ατμό, να ψήνετε ή να γκριλίζετε.

Miele

Ο συνδυασμένος φούρνος ατμού και μικροκυμάτων DGM6800 είναι το κορυφαίο μοντέλο της μάρκας. Χαρακτηρίζεται από ουσιαστική και καθαρή αισθητική, προσφέρει διαφορετικές επιλογές μαγειρέματος στον ατμό από 40° έως 100°, 7 επίπεδα ισχύος μικροκυμάτων και διαφορετικούς τρόπους μαγειρέματος, όπως απόψυξη, ατομικά και αυτόματα προγράμματα και μαγείρεμα στον ατμό και φούρνο μικροκυμάτων. Η βολική διαδραστική οθόνη M-Touch σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε με τον φούρνο με διαισθητικό και απλό τρόπο.

Neff

Ο εντοιχιζόμενος φούρνος FullSteam B48FT68NO, με την αισθητική του από ανοξείδωτο ατσάλι και τον φωτισμό LED, σας επιτρέπει να μαγειρεύετε το φαγητό με υγιεινό τρόπο και με τέλεια αποτελέσματα, επίσης χάρη στο μαγείρεμα που χρησιμοποιεί ατμό. Οι λειτουργίες μαγειρέματος που υπάρχουν είναι περισσότερες από δέκα, στις οποίες προστίθενται οι ειδικές σε συνδυασμό με ατμό, όπως αναγέννηση φαγητού, διόγκωση και απόψυξη. Η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να φτάσει ο φούρνος είναι 250 βαθμούς. Το σύστημα καθαρισμού EasyClean διευκολύνει το πλύσιμο στο εσωτερικό.

Διαβάστε:  Τρόποι για να Ξεβουλώσετε την Τουαλέτα σας Χωρίς να Καλέσετε Υδραυλικό

Wolf

Οι εντοιχισμένοι φούρνοι της σειράς M – μεταβατικοί, σύγχρονοι και επαγγελματικοί – είναι αυτοί που διευκολύνουν τις εργασίες μαγειρέματος και σας επιτρέπουν να μαγειρεύετε σε κατάλληλο ύψος, χωρίς ποτέ να σκύβετε. Η κάτω σχάρα μπορεί να τραβηχτεί και να γλιστράει στο εσωτερικό της πόρτας του φούρνου, η οποία συνολικά αντέχει βάρος έως και 34 κιλά.

Επιπλέον, παρά το γεγονός ότι η πόρτα είναι βαριά, το άνοιγμα και το κλείσιμο γίνεται εύκολα χάρη σε ένα σύστημα υδραυλικών μεντεσέδων. Μια διαδραστική οθόνη αφής σε 6 διαφορετικές γλώσσες σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε εύκολα όλες τις λειτουργίες μαγειρέματος, συμπεριλαμβανομένων ειδικών όπως το διογκωτικό, η αφυδάτωση ή το μαγείρεμα πίτσας και γκριλ. Η λειτουργία Gourmet, από την άλλη πλευρά, σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά προκαθορισμένα μενού.

Το ενδιαφέρον για τις επαγωγικές εστίες αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, οι οποίες εμπλουτίζονται με χαρακτηριστικά που ενσωματώνουν την αναρρόφηση. Ο παραδοσιακός καυστήρας αερίου παραμένει θεμελιώδης, αλλά εξελίσσεται όλο και περισσότερο και ελέγχεται. Ο συνδυασμός των δύο τεχνολογιών είναι πολύ καινοτόμος. Άσκο Η συνδυασμένη εστία είναι μια εστία 90 cm που συνδυάζει αέριο και επαγωγή: το μοντέλο HIG 1995 AB περιλαμβάνει τις δύο εύκαμπτες επαγωγικές ζώνες μαγειρέματος Bridge και έναν καυστήρα Fusion Volcano Wok.

Η επαγωγή αποτελείται από τέσσερις ανεξάρτητες ζώνες μαγειρέματος με δύο οκταγωνικούς επαγωγείς που ελαχιστοποιούν τις ψυχρές περιοχές. Ο καυστήρας Fusion Volcano Wok αποτελείται από μια εσωτερική ορειχάλκινη κορώνα και 3 τύπους φλόγας και ένα μπλοκ αερίου σε περίπτωση που δεν υπάρχει φλόγα για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Franke

Η μάρκα προσφέρει επαγωγικά συστήματα μαγειρέματος στα οποία προστίθεται ο ενσωματωμένος κεντρικός απορροφητήρας: Η νέα εστία εξαγωγής FHMT 302 1FLEXI INT από τη συλλογή Mithos λειτουργεί σε συνέργεια με το κεντρικό σύστημα εξαγωγής FMY 905 HE και διαθέτει μια αόρατη κουκούλα που περιβάλλεται από δύο χαλύβδινα πλαίσια. ατσάλι, κρυμμένο από ένα αναδιπλούμενο κάλυμμα σε μαύρο γυαλί. Ο απορροφητήρας προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με την ισχύ της εστίας, εξασφαλίζοντας έτσι κορυφαίες επιδόσεις στη δέσμευση αναθυμιάσεων και ατμών.

Διαβάστε:  Συμβουλές και κόλπα για τη μεταφορά συσκευασίας

Στο πλάι του απορροφητήρα υπάρχουν δύο Flexy ζώνες μαγειρέματος που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε ακόμη και μεγάλες κατσαρόλες χάρη στη δυνατότητα διαχείρισης των ζωνών θερμότητας ανεξάρτητα ή ταυτόχρονα. Grundig Για όσους αναζητούν εξαιρετική ευελιξία.

Η τεχνολογία FlexiCook + εξασφαλίζει μέγιστη ευελιξία για βέλτιστη χρήση της επαγωγικής εστίας. Υπάρχουν τρεις συνεχόμενες ζώνες μαγειρέματος που αποτελούνται από 3 ή 4 τμήματα μεγέθους που κατανέμονται στα 90 cm της κορυφής όπου κάθε τμήμα είναι ανεξάρτητο το ένα από το άλλο. Η εστία μπορεί να αναγνωρίζει αυτόματα τις εμπλεκόμενες ζώνες μαγειρέματος: 11 είναι οι επαγωγικές και 18 είναι τα επίπεδα μαγειρέματος ανά ζώνη, εύκολα διαχειρίσιμα μέσω μιας οθόνης TFT με χειριστήρια Full Touch. Για μεγαλύτερη ασφάλεια στη χρήση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σύστημα αυτόματης απενεργοποίησης, με συσκευή ασφαλείας για παιδιά και σύστημα προειδοποίησης σε περίπτωση υπερθέρμανσης.

Leave your comment
Comment
Name
Email