3 βήματα για τον σωστό καθαρισμό του προσώπου

3 βήματα για τον σωστό καθαρισμό του προσώπου

Η αισθητικός σύμβουλος Λίνα Σταυρίδου εξηγεί ότι ο καθαρισμός του δέρματος σας καθημερινά είναι ζωτικής σημασίας για την απομάκρυνση του σμίγματος, των αλλεργιογόνων και των βακτηρίων για να αποφευχθεί η μόλυνση του δέρματός σας. ” Γνωρίζατε ότι τα βακτήρια τρέφονται με λιπαρά οξέα; Αυτό περιλαμβάνει το λάδι στο δέρμα σας. Και όταν τα βακτήρια φράζουν τους πόρους σας, εμφανίζονται σμίγματα και φαγέσωρες. Το να έχετε καθαρό δέρμα δεν είναι μόνο υπέροχο είναι και υγιές, έτοιμο να δεχτεί την περαιτέρω περιποίηση.

1.Καθαρισμός προσώπου

Η Λίνα Σταυρίδου αναφέρει, “Εξίσου σημαντικό με τη χρήση αρκετού σαπουνιού είναι η επιλογή για το σωστό σαπούνι, το οποίο θα αφαιρέσει, τους ρύπους, το μακιγιάζ και το σμίγμα.” Ωστόσο, προειδοποιεί να μην τρίβετε το πρόσωπα πολύ σκληρά για να μην του κάνουμε αμυχές και το ερεθίσουμε. Αυτά μπορεί να ερεθίσουν, να γδάρουν ή ακόμη και να αυλώσουν το δέρμα. Αντ ‘αυτού, λέει, χρησιμοποιήστε τα χέρια σας ή ένα μαλακό σφουγγάρι ειδικό για το πρόσωπο και χρησιμοποιήστε περισσότερο σαπούνι και όχι τρίψτε λιγότερο το πρόσωποι. Όταν κάνετε το καθημερινό σας καθαρισμό, χρησιμοποιήστε ένα απαλό αλλά αποτελεσματικό καθαριστικό, με ουδέτερο PH..

Για λιπαρό δέρμα, να πλένεστε πιο συχνά ενώ για ξηρό δέρμα, μπορείτε λιγότερο (αλλά τουλάχιστον καθημερινά, τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα). Η κάθε περίπτωση διαφέρει για κάθε άτομο και κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα το πρόσωπό σας από εσάς. Για ακόμη πιο βαθύ καθαρισμό, ειδικά εάν έχετε λιπαρό δέρμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Purifying Facial. Ο καθαρισμός του δέρματος θα ανοίξει τους πόρους και τους αδένες του ιδρώτα. Όταν το δέρμα είναι καθαρό, άλλες αναζωογονητικές θεραπείες μπορούν να διεισδύσουν βαθύτερα για να εργαστούν ακόμα καλύτερα πάνω στο πρόσωπο σας.

Διαβάστε:  Bαφή μαλλιών στο σπίτι - Ο απόλυτος οδηγός για το τέλειο αποτέλεσμα

Ξέρατε ότι αυτός ο καθαρισμός δεν είναι μόνο για το πρόσωπό σας; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το κρεμώδες και απαλό ισορροπημένο καθαριστικό pH σε ολόκληρο το σώμα σας για να καθαρίσετε την υπόλοιποη περιοχή, να ισορροπήσετε το pH και να καταπραΰνετε τις πιο ευαίσθητες περιοχές χωρίς να αφαιρέσετε φυσικά έλαια. Χρησιμοποιήστε το στις περιοχές με «υψηλό ιδρώτα», όπως στις μασχάλες, την πλάτη ή κάτω από το στήθος σας. Μπορεί να είναι μια καλή εναλλακτική λύση για την τυπική μπάρα σαπουνιού ή πλυσίματος σώματος. Καθαρίστε το δέρμα σας έτσι ώστε το φυσικό pH να είναι αποτελεσματικό στην προστασία του δέρματος. Μην συμβιβάζεστε όταν καθαρίζετε το δέρμα σας. Καθαρίστε το όπου χρειάζεται για τη βέλτιστη υγεία του δέρματος. ”

2. Ανανέωση

Επίσης σαν συνδυαστικό προιόν καθαρισμού μπορεί να γίνει και το peeling στο πρόσωπο. Είναι μικροσκοπικοί κόκοι συνήθως φυσικής προέλευσης που τοποθετούνται στο πρόσωπο μαζί με άλλα συστατικά κρεμώδης υφής και με απαλές κυκλικές κινήσεις κάνουμε, ένα ελαφρύ μασάζ στο πρόσσωπο. Αυτό έχει σαν σκοπό να καθαρίζει επίσης τους πόρους και να προετοιμάζει το πρόσωπο για την μάσκα και την περαιτέρω περιποίηση του. Φτάστε βαθιά στους πόρους σας χρησιμοποιώντας μάσκα προσώπου Deep Cleansing κλινικής ποιότητας με επόμενα επίπεδα καθαριστικά φυσικά συστατικά όπως γλυκολικά, γαλακτικά και σαλικυλικά οξέα. Σε 10 λεπτά με ένα τέταρτο, η μάσκα προσώπου με βάση το άργυλο εξάγει τους ρύπους από τους πόρους και καθαρίζει βαθύτερα το πρόσωπο. Αυτό πρέπει να γίνεται μια φορά την εβδομάδα τουλάχιστον εκτός αν το δέρμα είναι λιπαρό και μπορεί να γίνεται τακτικότερα.

3. Λάμψη

Μόλις το δέρμα καθαριστεί και ανανεωθεί σωστά, ενυδατώνοντάς το με κρέμα γλυκολικού οξέος θα ενυδατωθεί και θα του δώσει αυτή την φρέσκια λάμψη. Η προσθήκη μιας ενυδατικής κρέμας με γλυκολικό οξύ στη σύνθεση προκαλεί στο δέρμα να συνεχίσει τη διαδικασία φυσικής ανακύκλωσης των κυττάρων πολύ αφότου το βάζετε και βγείτε έξω. Τα συστατικά μιας κρέμας είναι ανάλογα τον τύπο του δέρματος και την ηλικία. Μπορεί να σας προσφέρει την υγεία και τη ζωή του δέρματός σας , ακόμα κι αν ο υπερωριακός ήλιος, η ακμή ή οι λεπτές γραμμές προκαλούν ζημιά.

Διαβάστε:  Τι προκαλεί τα σπυράκια στο πρόσωπο και το σώμα ;

Η περιποίηση του δέρματός σας μπορεί να αφήσει το δέρμα σας πιο φωτεινό, καθαρότερο και πιο ισορροπημένο.

Leave your comment
Comment
Name
Email